Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2017 7:01:44

Znásilnění je horším aktem, ale pouze na začátku…

Znásilnění je horším aktem, ale pouze na začátku…

Znásilnění je horším aktem, ale pouze na začátku, když jde pindík dovnitř, pak se žena uklidní a užívá si to jako normální pohlavní styk.

Takto podle agentury ANSA komentoval čtyřiadvacetiletý pakistánský kulturní mediátor pracující pro italskou neziskovku, jež má za úkol harmonizovat zvyky připluvších imigrantů s domorodci, brutální čtyřnásobné znásilnění polské dívky na italské pláži v Rimini, ke kterému došlo před několika dny. Čtveřice zřejmě afrických mužů zde brutálně napadla mladé polské partnery. Muže nejdříve zmlátili do bezvědomí a pak se všichni čtyři brutálním způsobem „vystřídali“ na jeho partnerce.

Takže takovéto multikulturní mediátory zaměstnávají evropské neziskové organizace, které tím vlastně podporují minimálně v tomto případě islámskou ideologii, která má ženy pouze jako věc a muži si s nimi mohou dělat, co chtějí. V islámu může žena pouze otěhotnět a pak vychovávat děti. Ostatní zcela normální a svobodné záležitosti může dělat pouze se svolením muže. Nějaká lidská práva se v tomto světě neřeší, jelikož prorok Mohamed je vzor k následování.

Státy jako jsou Francie, Velká Británie, Německo, Švédsko a další udělaly v minulosti obrovskou chybu v tom, že chtěly, aby se u nich žilo multikulturně a neuvědomovaly si, že právě toto násilné a netolerantní islámské ideologii nesmírně vyhovuje. Ta totiž ve jménu džihádu řízeně a postupně vysílá do Evropy své zástupce, aby usilovali o její šíření ve světě, tak jak jim to nařizuje prorok Mohamed.

Z těchto obrovských chyb se my občané České republiky musíme velice poučit a nedopustit, aby se něco podobného začalo dít i u nás. Máme to pouze ve svých rukou, a pokud o tom začneme všichni alespoň trochu přemýšlet, dojdeme k tomu, že jedině tak jsme schopni si uchránit naši kulturu, tradice, svobodu a demokratické hodnoty, které nám předávali naši předkové.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama