Roman Roun

Odpůrce NATO, demagogie, mediálních lží
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2019 20:28:44

Okamuro, jsi žumpa české politiky!

Okamuro, jsi žumpa české politiky!

To, co Tomio Okamura a jeho nacionalistická SPD předvádí v rámci kampaně pro volby do Evropského parlamentu, nemá ve slušné společnosti obdoby.

Nerespektování zákonů, kdy dochází k pravidelným nepovoleným záborům a používání soukromých pozemků k instalaci bannerů a billboardů bez souhlasů majitelů, je ta slabší část hnusu, který Okamura produkuje.

Co si ovšem zaslouží poctivých pár facek, je jeho kampaň založená na čisté lži, podvodech a populismu. Reprezentace SPD, tedy poločech Tomio Okamura, bývalý sociální demokrat Ivan David a bývalý Kalouskův vlezdoprdelka Jan Hrnčíř jsou si vědomi faktu, že jejich příznivci uvěří téměř čemukoliv. Protože SPD v podstatě nemá žádný program, kromě bodů, které vykradly z programů jiných stran, rozhodla se použít způsobů, které používal Adolf Hitler v roce 1920 ve slavné mnichovské pivnici Hofbräuhaus.

SPD totiž začala distribuovat v nákladu tří milionů kusů volební noviny, kde mimo jiné uvádí lživé zprávy o tom, že europoslanci KSČM podpořili přijímání nelegálních migrantů. Europoslanci za KSČM nikdy nehlasovali pro žádný dokument EU, který by pro ČR znamenal povinnost přijímat migranty. Naopak striktně trvají na tom, že toto rozhodnutí musí být vždy v kompetenci jednotlivých zemí.

Okamura i jeho poskoci byli ze lži několikrát usvědčeni, ale v této špíně pokračují dál. Pokud ani tato svinstva neotevřou oči příznivcům SPD a pokud tito příznivci považují pomluvy, urážky a lži za standard, je mi jich docela líto.

Je zřetelné, že Tomio má z japonských předků pouze typický obličej, zatímco z japonských vlastností jako čest, tolerance a zdrženlivost nepochytil naprosto žádnou. Chtít tak po něm, aby se zastyděl, je stejně zbytečné, jako požádat Kalouska, ať se omluví národu za rozkradenou zem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama