Roman Roun

Odpůrce NATO, demagogie, mediálních lží
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2023 11:49:48

Plivu do tváře všem válkychtivým

Plivu do tváře všem válkychtivým

Pokud se někdy blížil zásadní zlom v novodobé historii naší země, je to právě v těchto dnech, kdy ministryně Černochová s nadšením odletěla do USA a od svých loutkovodičů si nechala podepsat smlouvu, které vláda Petra Fialy cynicky říká „obranná“.

Tato smlouva umožní U. S. ARMY kdykoliv v průběhu příštích deseti let vybudovat na našem území jednu či více vojenských základen a bude pouze na libovůli strýčka Sama, jaké zbraně v nich budou umístěny. Kromě toho získává armáda našeho novodobého „bratra ve zbrani“ odpuštění placení daní, výrazné omezení postihu za přečiny vojáků na území ČR a řadu dalších benefitů.
Vláda Petra Fialy podepsala smlouvu v době, kdy think tank Heritage Foundation analyzuje vojenskou sílu Spojených států amerických jako neschopnou vést dva konflikty zároveň. Asi každý, kdo bez předpojatosti sleduje vývoj konfliktu na Ukrajině, pochopil, že pro Spojené státy jsou tak země střední a východní Evropy pouze dalším z nástrojů pro upevnění jejich vojenské převahy nad Ruskem, aniž by si při tom ušpinily ruce.
Pokud vám není lhostejné, co se tu peče za našimi zády za svinstvo, pokud vám není lhostejné, že cizí armáda bude mít u nás téměř neomezené výsady, přijďte vyjádřit svůj nesouhlas na happening komunistů 30. května od 15:00 na Malostranské náměstí v Praze.
Konec srandy, jde opravdu o hodně…
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama