Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2012 9:28:24

Jednání se zástupci sdružení Průmyslový areál Rožnov

Jednání se zástupci sdružení Průmyslový areál Rožnov

Vedení rožnovské radnice jednalo v úterý 21.2.2012 s představiteli zájmového sdružení právnických osob Průmyslový areál Rožnov. Hlavními tématy schůzky byla havarijní prevence a varovný systém města, bezpečnost a plynulost silniční dopravy a ....

 

Vedení rožnovské radnice jednalo v úterý 21.2.2012 s představiteli zájmového sdružení právnických osob Průmyslový areál Rožnov. Hlavními tématy schůzky byla havarijní prevence a varovný systém města, bezpečnost a plynulost silniční dopravy a strategický plán rozvoje města.


Starostka Rožnova Markéta Blinková společně s oběma místostarosty Aloisem Vychodilem a Václavem Mikuškem jednala se členy výboru zájmového sdružení právnických osob Průmyslový areál Rožnov v čele s předsedou tohoto sdružení Janem Měrkou. Ten vyjmenoval hlavní body, kterých se úterní schůzka týkala. „Již několik let máme rozpracovaná témata, která pravidelně sledujeme a aktualizujeme. A na jednáních s městem se pak vzájemně informujeme o jejich vývoji, případně určujeme další postup. Jedním ze sledovaných témat je bezpečnost dopravy v areálu a celková dopravní obslužnost, dále oblast životního prostředí a také strategický plán města, na jehož zpracování se aktivně podílíme,“ řekl předseda sdružení Průmyslový areál Rožnov Jan Měrka.
„Město Rožnov má samozřejmě velký zájem na společném řešení problémů, které se dotýkají areálu bývalého podniku Tesla a v něm sídlících firem včetně těch, které nejsou členy sdružení. Zástupce Průmyslového areálu Rožnov jsme informovali o plánech souvisejících s rekonstrukcí hlavní silnice I/35 a také o připravovaném vybudování rozhlasového varovného systému města. Dotkli jsme se i oblasti životního prostředí. Zde bude mimo jiné docházet k odstraňování starých ekologických zátěží a budeme monitorovat kvalitu ovzduší v rámci plánu strategického rozvoje města. Do spolupráce bude samozřejmě zapojen také hasičský sbor města. Jako velké pozitivum v zaměstnanosti v Rožnově vnímám návrat části výroby společnosti Brose a také rozšíření společnosti ON Semiconductor,“ uvedla starostka Rožnova Markéta Blinková.

Fotografie ze setkání vedení radnice a zástupců sdružení naleznete zde.

Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
mob.: 739 503 636
gross.os (zavinac) roznov.cz


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama