Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2011 8:48:37

Kondolenční kniha a uctění památky Václava Havla v Rožnově

Kondolenční kniha a uctění památky Václava Havla v Rožnově

Ve vestibulu rožnovského městského úřadu na Masarykově náměstí je od pondělního rána vystavena kondolenční kniha. Do ní se podepisují obyvatelé i návštěvníci města.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Mnozí připojují krátké poděkování a vzkaz zesnulému prvnímu českému prezidentovi Václavu Havlovi. Před sochou T.G. Masaryka na Masarykově náměstí v Rožnově pod Radhoštěm pak občané zapalují svíčky.


„Slova nemohou vyjádřit smutek nad ztrátou ryzího člověka, který navždy odešel. Václav Havel je nezapomenutelnou osobností a symbolem novodobého českého státu. Čest jeho památce,“ řekla starostka Rožnova Markéta Blinková, která byla společně s oběma místostarosty a s dalšími členy rady města mezi prvními, kdo se do vystavené kondolenční knihy podepsali.


Zápis do kondolenční listiny bude možný po celý týden až do pátku 23.12.2011.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama