Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2012 12:09:05

Město zve na Josefský jarmark

Město zve na Josefský jarmark

V pátek 16. a v sobotu 17. března se na Masarykově náměstí v Rožnově p.R. uskuteční tradiční Josefský jarmark. Jeho součástí bude nejen pestrá nabídka především velikonočního zboží, ale také bohatý doprovodný program a soutěž „O největší pomlázku ..

 Město zve na Josefský jarmark

V pátek 16. a v sobotu 17. března se na Masarykově náměstí v Rožnově p.R. uskuteční tradiční Josefský jarmark. Jeho součástí bude nejen pestrá nabídka především velikonočního zboží, ale také bohatý doprovodný program a soutěž „O největší pomlázku z čehokoliv“.


Téměř stovka prodejců a k tomu vystoupení dětského folklorního souboru Malý Radhošť, CM Polajka nebo skupiny Emergency Exit. To je jen část nabídky, kterou pořádající T klub – kulturní agentura ve spolupráci s městem Rožnov p.R. připravila na tradiční Josefský jarmark. Masarykovo náměstí tak už příští týden ožije velkým jarmarečním ruchem.
„Slavnostní zahájení je připraveno na páteční desátou hodinu. Po průvodu a vystoupení mažoretek ze ZŠ Záhumení zahájí jarmark místostarostové Rožnova Alois Vychodil a Václav Mikušek a také rožnovský farář Kamil Obr,“ řekla ředitelka pořádajícího T klubu – kulturní agentury Lenka Vičarová.

Tím nejdůležitějším na jarmarku je ovšem nabídka jarmarečního zboží. Prodejci budou nabízet zboží s velikonoční tématikou, ale také pochutiny k jídlu a k pití. Například pražené oříšky, frgály, bramboráky, uzenářské výrobky, teplé oplatky, sýrové výrobky, perníčky a další výrobky z medu, mimo jiné také medovinu. Zakoupit bude možné i keramické a smaltované výrobky a šperky, květinové aranže a výrobky ze dřeva, proutí a vlny. V neposlední řadě rovněž přírodní masti a pivní kosmetiku. Součástí jarmarku budou také kolotoče pro děti a další pouťové atrakce.

K jarmarku na rožnovském náměstí tradičně patří i soutěž. V letošním roce to je soutěž o „Největší pomlázku z čehokoliv“. Více o soutěži se dozvíte zde.

Páteční program jarmarku ukončí Josefská zábava se skupinou Emergency Exit. V sobotu se v rámci programu představí CM Radhošť a Žesťový kvintet. Letošní první jarmark na Masarykově náměstí uzavře krátce po poledni dechová hudba Rožnovanka.

Městská policie upozorňuje na částečné omezení provozu a parkování v době konání jarmarku. „Po oba dny jarmarku zároveň platí schválená výjimka ze zákazu konzumace alkoholických nápojů na Masarykově náměstí, což znamená, že návštěvníci jarmarku starší 18 let můžou na Masarykově náměstí konzumovat alkoholické nápoje,“ řekl ředitel městských strážníků Daniel Vašut.



Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
mob.: 739 503 636
gross.os (zavinac) roznov.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama