Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2012 7:56:46

Sportovec roku 2011

Sportovec roku 2011

Již počtvrté bude v letošním roce udělovat město Rožnov pod Radhoštěm ocenění Sportovec roku. Cena je určena nejlepším sportovcům, sportovním kolektivům a trenérům. Vyhlášena bude také Cena starostky města.

 

Již počtvrté bude v letošním roce udělovat město Rožnov pod Radhoštěm ocenění Sportovec roku. Cena je určena nejlepším sportovcům, sportovním kolektivům a trenérům. Vyhlášena bude také Cena starostky města. V současné době město přijímá nominace na uvedená ocenění. Sportovní i laická veřejnost má možnost zasílat na MěÚ v Rožnově p. R. návrhy na nejlepší sportovce roku do 29. února 2012.


Město Rožnov pod Radhoštěm pravidelně oceňuje nejlepší sportovce, sportovní kolektivy i trenéry, kteří působí v Rožnově pod Radhoštěm nebo naše město reprezentují v některé ze sportovních disciplín. V letošním roce budou nejlepší sportovci oceněni již počtvrté. Sportovní oddíly, rodiče sportovců občané města a další mohou zasílat na Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a cestovního ruchu Městského úřadu Rožnov pod Radhoštěm návrhy na ocenění v jednotlivých kategoriích. V letošním roce byly vyhlášeny kategorie INDIVIDUÁLNÍ OCENĚNÍ (mládež do 15 let, dorostenci a junioři do 21 let a senioři), KOLEKTIVY (žákovská družstva, týmy, dorostenecká a juniorská družstva, týmy, seniorská družstva, týmy), HENDIKEPOVANÍ SPORTOVCI a TRENÉŘI (cvičitelé) Sportovci roku 2011 budou vyhlášeni a oceněni na slavnostním aktu v obřadní síni rožnovské radnice 21. března 2012.

Zároveň město Rožnov pod Radhoštěm vyhlašuje také výzvu k podávání návrhů na pedagoga roku 2011 (více zde).
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama