Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2012 15:46:34

Také Rožnovsko potrápí silné mrazy

Také Rožnovsko potrápí silné mrazy

Mrazivý týden čeká také Rožnov pod Radhoštěm a okolí. Podle výstrahy, kterou vydal Český hydrometeorologický úřad (dále jen ČHMÚ), klesnou teploty v našem regionu především v pátek a o víkendu k -20°C.

 Výstrahu před silným mrazem ve Zlínském kraji vydal v neděli ČHMÚ (výstrahu naleznete zde). Lokální předpovědi říkají, že na Rožnovsku může při vyjasnění klesnout teplota až k -20°C, a to především v pátek a v sobotu.
Problémy mohou mít především lidé bez domova, kteří se uchylují do čekáren nebo nezamčených panelových domů. „Hlídky městské policie zde ale vykonávají pravidelnou kontrolní činnost a lidi bez domova z těchto míst vykazují,“ uvedl ředitel Městské policie Rožnov pod Radhoštěm Daniel
Vašut s tím, že v případě nutné potřeby mohou tzv. „bezdomovci“ přečkat mrazy v Denním centru a noclehárně ve Valašském Meziříčí. Denní centrum je zde otevřeno od 8,00 hod. do 15,00 hod., o víkendu do 12,00 hod., noclehárna pak denně od 19,00 do 7,00 hod.

Mrazivé počasí ale může přinést komplikace i v řadě dalších oblastí. Nejčastěji dochází k výpadkům elektrické energie nebo prasknutí vodovodního řádu a přerušení dodávky pitné vody. Lidé by se tedy měli na případné krátkodobé komplikace připravit.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama