Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2012 15:35:55

Dobeš s Bátorou dělají z daňových poplatníků hlupáky

Dobeš s Bátorou dělají z daňových poplatníků hlupáky

Dnešní zprávu médií o stotisícovém odstupném, které velkoryse poskytuje ministr Dobeš kontroverznímu úředníkovi Bátorovi, považuji za skutečně skandální pokračování kroků ministra Dobeše.

V době, kdy ministr Dobeš nedokáže zajistit adekvátní platové ohodnocení pro učitele, učitelky, uklízečky či školníky, je to další absurdita v jeho působení na ministerstvu.

Josef Dobeš by si měl uvědomit, že ministerstvo školství není jeho soukromá firma či pobočka ABL a že peníze, které tak velkopansky rozdává svým věrným, jsou peníze daňových poplatníků, nikoli jeho.

Apeluji na premiéra Nečase, aby jasně a veřejně sdělil, zda jsou tyto stotisícové odstupné v souladu s vládní „šetrnou“ politikou a stabilizací veřejných rozpočtů. Pokud tomu tak není, očekávám, že v co nejkratší době udělá náležitá opatření, aby takovýmto „dárkům“ ministra Dobeše zamezil.

Marcel Chládek, stínový ministr školství

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama