Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2012 14:56:08

Jak dlouho nás bude ještě Josef Dobeš balamutit?

Jak dlouho nás bude ještě Josef Dobeš balamutit?

Vláda P. Nečase v čele s ministrem školství Josefem Dobešem opakovaně prokazuje, že snaha o rozvoj vzdělanosti a konkurenceschopnosti naší společnosti není a nikdy nebyla její prioritou.

Jinak si nelze vysvětlit politický faul, který zahrál ministr Dobeš na učitele a učitelky, které ještě v listopadu minulého roku ujišťoval o navýšení platů o 750 až  1500 korun, aby na ně nyní s lednovou vládní kocovinou ukázal dlouhý nos a na výplatní pásce jim přidal sotva 350 korun.

Ministr Dobeš si při loňské stávce učitelů klepal na hlavu a divil se, proti čemu vlastně protestují. Už je vám to jasné pane ministře?

Sociální demokracie protestuje proti falešným slibům a politice postavené na lži, kterou na ministerstvu školství provádí Josef Dobeš a která se pro tento resort zřejmě stala normou.

Pane premiére Nečasi, stačily dva měsíce k tomu, aby se ukázalo, jak ministr školství Dobeš dovedně obalamutil učitele a učitelky. Jak dlouho se ještě necháte balamutit vy, než vezmete vážně hrozby, na které poukazuje ČSSD v oblasti kritického čerpání peněz z fondů EU pro oblast školství? O kolik miliard korun naše země tímto vaším liknavým přístupem přijde, než ministra Dobeše konečně odvoláte?

Marcel Chládek, stínový ministr školství za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama