Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2012 14:05:04

Pane ministře Drábku, konejte nebo odstupte!

Pane ministře Drábku, konejte nebo odstupte!

Už chápu, proč se se mnou nevsadil ministr práce a sociálních věcí Drábek o oranžovou vestu veřejné služby na deset dní.

Píší mi lidé z úřadů práce, že mají od vedoucích informace, že ten nový „skvostný“ program, který ministerstvo nakoupilo za drahé peníze od údajně firem blízkých spolupracovníkům pana ministra, nefunguje! A nebude to asi jediná věc. Ale tady se hraje o osudy lidí, pane ministře!

Ministr Drábek by měl okamžitě informovat o situaci na Úřadech práce ČR, kde jím dosazení vedoucí pracovníci nezvládají náběh spousty nových opatření, které si ministr Drábek prosadil v tzv. „reformních zákonech“. Tyto změny zákonů byly od počátku špatně připraveny, v některých pasážích i v rozporu s ústavním pořádkem ČR. Naprostou nepřipraveností ministerstva je i přenos kompetencí z obecních úřadů na Úřad práce ČR.

Věřím, že se ministerstvo nebude vymlouvat na nepřipravenost lidí na úřadech práce, kteří jsou dlouhodobě nuceni nesdělovat nedostatky a zmatky, které MPSV svými necitlivými zásahy do struktury a legislativy úřadů práce vytvořilo.

Proto pane ministře Drábku, konejte anebo odstupte!

Zdeněk Škromach, stínový ministr práce a sociálních věcí

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama