Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2010 17:00:00

Prohlášení Martina Prokeše a Jiřího Kulíka

Prohlášení Martina Prokeše a Jiřího Kulíka

Prohlášení k událostem po VI. reprezentačním plese Statutárního města Teplice konaného dne 20.2. 2009.

 Martin Prokeš a Jiří Kulík řeší svůj předchozí spor vzájmenou dohodou. Z tohoto prohlášení jasně vyplývá, že Martin Prokeš nejen projevil nad svým jednáním lítost, ale že došlo také ke vzájmenému urovnání sporu, který byl výhradně záležitostí těchto dvou osob.

Vyzýváme především redakci Aktualne.cz, aby s ohledem na kampaň, kterou v poslední době vůči ČSSD vedla a kdy se z šarvátky dvou lidí snažila učinit politický problém, vzala tuto skutečnost na vědomí a vážila příště svá obvinění.

V případě dalších možných kampaní Aktualne.cz vůči ČSSD vyzýváme ostatní média, aby s ohledem na rozpory mezi články Aktualne.cz a fakty vážila, zda pro ně budou informačním zdrojem, popřípadě zda je budou dokonce bezhlavě opisovat.

Petr Dimun
vedoucí sekce PR a marketingu ČSSD

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama