Solidarita, Vlast a Zákon

  • SVAZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.12.2015 16:37:21

5 kolona aneb rok 2015

5 kolona aneb rok 2015

- rok českých Quislingů

Je konec roku 2015 roku, který dokázal v plné nahotě odhalit podstatu protistátních skupin jejichž společným cílem je likvidace zbytku české státnosti, našich historicko-kulturních tradic které tvoří národní identitu spojenou s již tak omezenou suverenitou, kterou nám doposud USA, prostřednictvím byrokratického aparátu v Bruselu ponechalo.

Přičemž hlavní role připadla dvou podvratným skupinám řízených ze zahraničí a to:

a) kolaborantům reprezentující zájmy Landsmannschaftu v české republice v čele s Karlem Schwarzenbergem. Bavorské vedení tak využívá jeho nižší inteligence zapříčiněné inbrídingem (příbuzenským křížením) díky kterému si není schopen plně uvědomit své jednání což ve spojení s nedostatečným vzdělání, z něj činí povolnou loutkou k prosazování jejich zájmů.( Miroslav Kalousek by mohl vyprávět ). Přičemž tato neofašistická skupina prosazuje spojenectví s islamisty, které se již osvědčilo v období třetí říše. Jehož zářným příkladem bylo vytváření muslimských divizí Waffen SS jako Handschar, Skanderbeg apod., které víc než odvahou v boji prosluli svojí brutalitou vůči civilnímu obyvatelstvu a zajatcům, kdy na náboru dobrovolníků měl lví podíl i osobní přítel Adolf Hitlera Velký mufti Jeruzalémský Mohamed Amín al-Husajní, tohle není podobnost čistě náhodná s tím co se v Evropě děje dnes.

b) druhou skupinu zaprodanců tvoří lidé s fyzickým odporem k práci a pohrdajícími těmi kdo pracují a plní naši státní kasu, protože tito „ omezenci“ se pro samou práci nemohou věnovat vznešeným cílům jako naše samozvané elity poflakující se po pražských kavárnách. .Je zvláštní, že tyto „ osoby práce se štítící “ nemají ani tolik sebereflexe, aby si uvědomili, že zahálčivý život spojený s vysokou životní úrovní mohou vést diky tomuto pracujícímu plebsu. Jedná se zejména o lidi z různých neziskových organizací, které umně pod pláštíkem ochrany tzv. lidských práv, demokracie a humanity vysávají pro osobní potřeby granty, o jejichž naplnění se přičinil ten „ bezejmenný pracující plebs “. Vrcholem všeho je pak ministerstvo bez portfeje vedeno protekčním parchantem, senátorem Mgr. Jiří Diensbirem, který za účelem udržení bezpracného zisku se neštítí naprosto ničeho a to i zaprodávat tuto zem, kterou ostatně jako americký občan ani za svoji vlast nepovažuje.

Vše shora uvedené je pro Nás občany ČR pro které „ Bory šumí po skalinách “ v novém roce 2016 výzvou, abychom se tvrdě a nekompromisně postavili těm vlastizrádcům pro které pouze „ Boryš umí“.

Luděk Růžička
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama