Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2013 17:38:47

Boj za zákon o prokázání původu příjmů a majetku nevzdáváme

Boj za zákon o prokázání původu příjmů a majetku nevzdáváme

153 971 podpisů. Takový je výsledek petice za zákon o prokázání původu příjmů a majetku, kterou Strana Práv Občanů ZEMANOVCI zorganizovala.

Projeli jsme s petičním týmem celou Českou republiku, doručili petici do každé poštovní schránky v České republice. Jakmile bude ustavena nová Poslanecká sněmovna a vytvořen petiční výbor, chystáme se předat Všechny petiční archy, které jste nám poslali nebo na které jste se podepsali během našich cest předat.

Je to hlas vás, občanů České republiky, který si tento zákon přeje. Je to hlas, který nesmíme nechat umlčet a věříme, že spolu s námi se po předání podpisů do Poslanecké sněmovny budete svých zástupců v Parlementu ptát, co udělají pro to, aby byl zákon přijat.

Děkujeme, že jste nám svým podpisem dali najevo, že vám není osud České republiky lhostejný.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama