Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2013 10:12:44

Chceme vám být blíž! Kontaktní kampaň v plném proudu

Chceme vám být blíž! Kontaktní kampaň v plném proudu

Již třetí rok absolvovaly naše týmy sympatizantů celé léto na cestách. V roce 2011 to byla petice za přímou volbu, v roce 2012 petice za kandidaturu Miloše Zemana, letos petice za zákon o prokázání původu příjmů a majetku.

Setkali jsme se se stovkami tisíc Vás, občanů. Nehrajeme si na megalomanská pódia, kapely za desítky tisíc. Věříme, že mnohem více oceníte pár minut, ve kterých si vyslechneme Váš názor a povíme Vám, jaké priority jako Zemanovci prosazujeme, dáme Vám náš letáček, tužku nebo placku. Vážíme si Vaší podpory!

Včera jsme projeli první místa ve Zlínském kraji, brzy se do republiky rozjedou týmy i v jiných krajích a městech.

Děkujeme, že jste s námi a nenecháte se ovlivňovat zkreslenými informacemi v médiích a věříte stejně jako my, že jdeme správným směrem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama