Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2013 9:07:15

Do otevření volebních místností zbývají hodiny. Volte č.15, děkujeme za Váš hlas

Do otevření volebních místností zbývají hodiny. Volte č.15, děkujeme za Váš hlas

Krásné podzimní odpoledne na zlínském Náměstí míru využili Zemanovci k poslednímu setkání s voliči před předčasnými parlamentními volbami.

Pouhý den do otevření volebních místností  představovali v uvolněné atmosféře zlínští kandidáti SPOZ svůj program a jeho přednosti posledním nerozhodnutým voličům. Přes na konec října nezvykle teplé počasí se mnozí občané při pročítání programových bodů Strany Práv Občanů ZEMANOVCI či diskuzi  s kandidáty rádi občerstvili trochou čaje nebo svařáku.

Jsme rádi, že jsme se s Vámi dnes setkali!

Do otevření volebních místností zbývají hodiny. Volte č. 15, děkujeme za Váš hlas

Krásné podzimní odpoledne na zlínském Náměstí míru využili Zemanovci k poslednímu setkání s voliči před předčasnými parlamentními volbami. Pouhý den do otevření volebních místností  představovali v uvolněné atmosféře zlínští kandidáti SPOZ svůj program a jeho přednosti posledním nerozhodnutým voličům. Přes na konec října nezvykle teplé počasí se mnozí občané při pročítání programových bodů Strany práv občanů Zemanovci, či diskuzi  s kandidáty, rádi občerstvili trochou čaje nebo svařáku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama