Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.10.2013 12:45:59

Hvězda stolního tenisu Petr Korbel: Zemanovcům věřím

Hvězda stolního tenisu Petr Korbel: Zemanovcům věřím

Příznivcům stolního tenisu jistě není třeba blíže představovat dlouhodobě neúspěšnějšího českého reprezentanta, Petra Korbela.

Pro všechny ostatní dodejme, že se na špičkové úrovni v tomto sportu pohybuje již od roku 1988, za své pak hovoří jeho pětinásobná účast na olympijských hrách (4. místo na OH v Atlantě) či medailové úspěchy na mistrovství Evropy (3x bronz ze soutěže družstev, 1x bronz ve dvouhře). Během své bohaté kariéry působil např. v Německu či Japonsku. Před odjezdem na mistrovství Evropy (jeho 16!) v rakouském Schwechatu vyjádřil sympatie Zemanovcům.

„Politika Miloše Zemana je mi blízká"

Současného prezidenta Miloše Zemana si vážím jako vysoce vzdělaného a erudovaného člověka. Mé sympatie získal již v době, kdy zastával funkci předsedy vlády, především kvůli jeho významnému podílu na stabilizaci ekonomické situace. Zaznamenal jsem také názor pana prezidenta o jeho volebních preferencích ve prospěch SPOZ.

Celý život se věnujete sportu na špičkové úrovni. Jaká je podpora sportu v ČR?

Domnívám se, že vždy je co zlepšovat. Základem by měla být především větší podpora mládeže. Na základě svých sportovních zkušeností mohu jednoznačně říci, že je to právě sport, který vytváří skutečné sociální vztahy, ne imaginární společenství jako dnešní „facebooky" a „twittery". Osobně vidím jako potřebné zastavit úpadek sportu jako celku, podporovat sportovní odvětví průřezově, protože sport není jen fotbal či hokej.  

Znáte osobně kandidáty SPOZ v Moravskoslezském kraji? Jaký je Váš postoj k preferenčním hlasům?

Osobně znám desítku na kandidátce SPOZ v Moravskoslezském kraji, pana JUDr. Matěje Zachveju - jako bývalého vrcholového sportovce, týmového hráče, pracovitého, čestného a poctivého člověka, který dlouhodobě spolupracuje s Ing. Světlíkem a jeho strojírenskou skupinou Vítkovice. Také vím, že ve vedení této úspěšné skupiny působil lídr kandidátky v kraji, pan Martin Pecina. Co se týče preferenčních hlasů, jsou dle mého názoru určitě dobrým nástrojem právě pro podporu takto schopných lidí a je to zároveň nástroj, jak mohou lidé projevit svůj vliv na sestavení kandidátek. „Kroužkování" je čím dál oblíbenější a využiji ho určitě i já. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama