Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2017 12:14:43

Hynek Blaško: Prosím všechny rozumně uvažující občany....

Hynek Blaško: Prosím všechny rozumně uvažující občany....

Potkáváme se, mluvíme spolu, chodíme na pivo a vše toto má jeden společný rys. Nadáváme svorně jaký je v republice bordel, že nefunguje to či ono, ten či onen krade, tuneluje, podporuje a vítá migranty (spásu Evropy) atd...

Pokud se najde někdo, kdo má odvahu se tomu všemu postavit, chápe problémy občanů, protože se ho to rovněž bytostně dotýká, tu najednou slyší - víš(te) já bych tě volil(a), ALE mně u vás v partaji vadí ten či onen a já dám hlas někomu jinému, kdybys tak byl v jiné straně atd..

To je přesně ta naše povaha po straně nadávat, ale pokud se má něco udělat, tak buď k volbám nepůjdu nebo se budu kroutit a vykládat o svých antipatiích, ale příležitost dotyčnému nedám.

Tady je skutečně prostor pro PŘÍMOU DEMOKRACII, připravit o práci různé firmy zabývající se průzkumy veřejného mínění stran volebních preferencí. Dnes když se podívám co vyzkoumali, tak si říkám, že to snad ani není možné, aby zprofanované tradiční strany měly stále tolik procent.

Prosím všechny rozumně uvažující občany, aby přísně zhodnotili jejich práci pro ně, jako jejich zaměstnavatelé, z jejichž vůle a za jejich daní sedí ve Sněmovně, potažmo Strakovce. Nechce se mi věřit, že jim ještě někdy dáte šanci.

Hynek Blaško, lídr Strany Práv Občanů ve Středočeském kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama