Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2014 17:03:43

Jan Veleba na Vysočině. Návrat ke kořenům

Jan Veleba na Vysočině. Návrat ke kořenům

Stranu Práv Občanů (SPO) je třeba vzbudit ze zimního spánku, na tom se shodli zástupci krajské organizace SPO kraje Vysočina při setkání s předsedou SPO Janem Velebou.

Jednání se uskutečnilo ve Žďáru nad Sázavou. „Nyní už připravujeme konkrétní kroky, ať už je to celková strategie strany pro nadcházející období nebo například pravidla komunikace. Do těchto dokumentů s kolegy zapracováváme postupně naše poznatky, které získáváme při návštěvách jednotlivých krajů. Jejich definitivní podobu předložíme členské základně po zasedání republikového předsednictva na počátku června," uvedl Jan Veleba. Ze strany členů SPO kraje Vysočina zazněly požadavky na profesionalizaci strany, zlepšení fungování jednotlivých orgánů, například kontrolní komise a na účelnější medializaci aktivit SPO. „Musíme se vrátit ke kořenům, k místním organizacím - stimulovat jejich činnosti a od nich se pak odrazit v našem úsilí," poznamenal krajský předseda SPO na Vysočině Bohuslav Trávník. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama