Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2015 17:20:00

Jihomoravská SPO volila vedení krajské organizace

Jihomoravská SPO volila vedení krajské organizace

Jihomoravská krajská organizace Strany Práv Občanů (dříve ZEMANOVCI) volila v sobotu 7.února na volební krajské konferenci ve Znojmě své nové vedení. Celkem 35 delegátů rozhodovalo o dalším směřování největší krajské organizace SPO v ČR.

Předsedou se stal  Marian Keremidský ze Znojma, který je zároveň i celostátním místopředsedou strany pro Moravu  a Slezsko.  Místopředsedy byly delegáty zvoleni  Miloslav Šale z Břeclavi, Karel Longaver z Kyjova, Petr Šulc z Brna, Libor Bláha z Vyškova, Vladimír Paulík, který je zároveň i starostou  Petrovic na Blanensku a Rudolf Bauer ze Strážnice.  Předsedou KKK zvolili delegáti konference Pavla Buňdálka z Holasic. Dále delegáti konference zvolili celkem dvacetipětičlenný Krajský výbor JMK SPO.

Jako hlavní cíl v Jihomoravském kraji si delegáti konference stanovili přípravu na krajské volby, které proběhnou na podzim příštího roku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama