Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.02.2019 22:24:00

Krajská konference SPO Libereckého kraje zvolila nové vedení

Krajská konference SPO Libereckého kraje zvolila nové vedení

Ve středu 13. února 2019 v Jablonci nad Nisou proběhla jubilejní 10. Krajská konference Strany práv občanů ZEMANOVCI Libereckého kraje.

Delegáti zvolili předsedou krajské organizace opětovně Jaroslava Masopusta, místopředsedy se stali Jaromír Červenka, Pavel Krejčí, Pavel Kuttler a Marek Lučka.

Delegáti krajské konference také zvolili předsedu krajské kontrolní komise Jana Majznera a členy krajské kontrolní komise Michala Chrásta a Annu Netopilovou.

Delegáti rovněž zhodnotili působení SPOZ na politické scéně České republiky a v závěrečném usnesení doporučili celorepublikovému vedení strany následující:

- Obnovit výjezdní zasedání předsednictva SPOZ do jednotlivých krajů

- Zlepšit, resp. získat a vytvořit větší prezentaci naší strany v médiích

- Připravit aktualizaci našeho volebního programu, který bude  zohledňovat potřeby občanů v současné politické situaci České republiky

- Rozšiřovat členskou základnu a zakládat další místní organizace.

Přítomní delegáti v diskusi rovněž konstatovali správné směřování naší krajské organizace k rozšiřování členské základny a zakládání nových místních organizací.

Předsednictvo KV SPOZ Libereckého Kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama