Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2014 6:40:00

Matěcha: Co dělat?

Matěcha: Co dělat?

Ptám se s ruským básníkem a přiznám se, že odpověď je nelehká.

Jsem nespokojený Jablonečák.

Povolebních tahanic využila místní ódéeska a bude nám opět vládnout. Ještě že ani všem těm Změnám, Nadějím a ani zdejší ČSSD není také co věřit.

Jsem nespokojený občan.

Propast mezi úspěšnými a ostatními se prohlubuje. I díky spoustě kauz s podvodníky a mafiány, které vyšumí. I díky tomu, že pro ty první se připravují vysoké důchody a pro ty druhé žebračenky. Že stále se vyplácí nepracovat, krást a podvádět.

Jsem nespokojený čtenář a posluchač.

Zpravodajství mi připomíná minulý režim, jen ty politické siločáry nyní proudí opačným směrem. A komentáře? Ani jsem netušil, kolik je zde řiťolezců.

Jsem nespokojený socan.

Sice bývalý, ale stále přesvědčený. Nerozumím zákonům Lidového domu, které i na nižších úrovních zakazují spolupracovat s dělnickou stranou, ale dovolují koalice s pravičáky, byť směrem k menšinám tolik nevyhraněné.

Jsem nespokojený člen SPO.

Pomohli jsme člověku, ke kterému můžeme mít výhrady, ale kterého si musíme vážit. Ale to je všechno. Na politickém bále nehrajeme ani třetí housle. A já měl sen, že budeme primášem levice. Myslím, že nemůžeme jen tančit kolem prezidenta a nevšímat si převratného dění na sále. Nestyďme se jasně říci, kdo jsme a co chceme.  Raději konkrétně než obecně. Raději bonmotem než suše, máme se od koho učit. Zkusme každý dle svých schopností a možností přispět k restartu strany, která dle mého mínění už něco dokázala, ale může dokázat ještě mnohem víc.

Mirek Matěcha, Jablonec nad Nisou

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama