Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2014 14:48:01

Nečas (SPOZ): Jsme rádi, že Zlínský kraj navštívila paní Ivana Zemanová

Nečas (SPOZ): Jsme rádi, že Zlínský kraj navštívila paní Ivana Zemanová

Manželka prezidenta republiky, paní Ivana Zemanová, navštívila v sobotu 18. ledna Zlín. Konal se tu 2. reprezentační ples Filharmonie Bohuslava Martinů a Baltaci a.s., nad kterým převzala první dáma záštitu.

V krásném prostředí Kongresového centra navrženého architektkou Evou Jiřičnou strávila příjemný večer, kterým provázeli moderátoři Jan Pokorný a Jolana Voldánová. Mimo krásných tónů k tanci od Filharmonie Bohuslava Martinů vystoupil i zpěvák Peter Nagy či Bigband Gustava Brohma.

Na plese se s paní Ivanou Zemanovou setkal také radní Zlínského kraje za SPOZ a náměstek hejtmana Lubomír Nečas, který první dámu ve Zlíně přivítal. "Zlín mám velmi ráda, v celém Zlínském kraji jsem se vždy setkala s příjemnými lidmi. Zamilovala jsem si také Luhačovice a vincentku a mohu říct, že sem jezdím vždy moc ráda", uvedla Ivana Zemanová.

"Paní Zemanová byla první, která v létě 2013 podepsala petici Strany Práv Občanů ZEMANOVCI za zákon o prokázání původu příjmů a majetku včetně možnosti zabavení nelegálně získaného majetku. A bylo to dokonce zde ve Zlíně. Tuto petici s více než 150 000 podpisy budeme 4.2. předávat do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Pevně věřím, že se nám podaří tento zákon prosadit, všichni slušní občané by si to zasloužili" uzavřel Lubomír Nečas.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama