Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2017 7:45:26

Prohlášení Strany Práv Občanů k volbám do Poslanecké sněmovny

Prohlášení Strany Práv Občanů k volbám do Poslanecké sněmovny

Vážení občané této země, přijďte prosím zítra k volebním urnám, nenechte se odradit volebními průzkumy, které jsou směřovány tak, abyste jste získali pocit, že Váš hlas je ztracen.

Náš superlídr František Ringo Čech, nositel státního vyznamenání a mimořádná osobnost kulturního života naší země, je čtvrtý nejlépe hodnocený lídr těchto voleb.

Generál major Hynek Blaško, lídr Středočeského kraje, bývalý velitel vzdušných a pozemních sil Armády ČR, toho času rozložené a neschopné obrany naší země, je chlap a voják do nepohody, která nás v Evropě čeká. Jeho slovo chlapa platí a umí

My ostatní jsme záruka kompaktní levicové strany, která rozumí lidem a hájí jejich zájmy a zájmy České republiky. Stejně, jako náš čestný předseda SPO Miloš Zeman.

Přejeme si, aby Miloš Zeman byl znovu zvolen prezidentem této země, proto naši členové po celé republice sbírali na jeho podporu podpisy. SPO chce být oporou prezidenta Zemana v nově zvolené Poslanecké sněmovně.

Hlas pana prezidenta máme přislíbený, o ten váš vás dnes žádáme.

Děkujeme vám a volte prosím číslo 30, Stranu Práv Občanů v čele se superlídrem Františkem Ringo Čechem. 

Děkujeme vám a tož zítra

Jan Veleba, předseda Strany Práv Občanů 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama