Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2016 12:14:00

Společná kandidátka SPD a SPO v Jihomoravském kraji podána

Společná kandidátka SPD a SPO v Jihomoravském kraji podána

Předvolební koalice do krajských voleb v Jihomoravském kraji s názvem Koalice Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura (SPD) a Strana Práv Občanů (dříve Zemanovci) dnes podala kandidátku.

 Nedávno vytvořená předvolební koalice do podzimních krajských voleb v Jihomoravském kraji s názvem Koalice Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura (SPD) a Strana Práv Občanů (dříve Zemanovci) dnes na krajském úřadě v Brně podala kandidátku do krajských voleb.

Jak již název napovídá, jde o spolupráci hnutí SPD, jehož zakladatelem a předsedou je poslanec Tomio Okamura a Strany Práv Občanů, kterou založil a jejímž čestným předsedou je prezident České republiky Miloš Zeman.

Obě spolupracující strany spojuje podle slov lídra kandidátky, vysokoškolského pedagoga Jan Hrnčíře z Blanska, především prosazování přímé demokracie, zastavení nelegální imigrace a zachování suverenity České republiky. Také samozřejmě podporujeme přímo zvoleného prezidenta Miloše Zemana a jeho kroky ve vnitrostátní a mezinárodní politice zvláště v dnešní nejisté době, dodal celostátní místopředseda SPO Marian Keremidský ze Znojma, dvojka na společné kandidátce, který rovněž upozornil, že se strany dohodly na obsazení kandidátky přesnou polovinou svých zástupců. Lidé nejsou hloupí a nechtějí platit ze svých daní nelegální ekonomické imigranty a čekat až se jejich útoky přesunou i k nám, sdělil Libor Bláha z Vyškova, který jako trojka zastupuje na společné kandidátce SPO.

Dalšími kandidáty v první desítce jsou zástupci z okresu Hodonín, krajští místopředsedové SPD a SPO Lubomír Španěl a Rudolf Bauer, dále zástupci z Brna, Lucie Šafránková z SPD, Jana Fialová z SPO a Karel Cholek z SPD. V první desítce jsou celkem čtyři ženy, Petra Vávrová Svedíková z Dobšic za SPD a desítku uzavírá Kateřina Prudíková z Adamova, která zastupuje SPO.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama