Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2013 9:56:58

Štengl: Rozhodně nekončíme, občany v této těžké době nepodvedeme

Štengl: Rozhodně nekončíme, občany v této těžké době nepodvedeme

Mimořádný sjezd SPOZ na svém zasedání v pražském hotelu Astra zhodnotil volební výsledek strany a jednomyslně rozhodl o pokračování práce a prosazování programu strany.

Navrhl také předsednictvu strany svolání volebního sjezdu na 29. března nebo 5. dubna. K tomuto datu také na své funkce rezignuje celé vedení SPOZ a sjezd bude volit vedení nové.

Bude také zveřejněn audit hospodaření strany. Místopředseda pro ekonomiku ujistil všechny delegáty, že SPOZ, stejně jako vždy v minulosti, nebude mít žádné nesplacené závazky a její hospodaření bude v černých číslech.

Sjezd rozhodnutí o případném vypuštění části názvu "ZEMANOVCI" odložil na volební sjezd, kde bude přítomno více delegátů a konstatoval, že takto vážná věc si žádá rozhodování v širší skupině lidí. Mimořádný sjezd také schválil aktualizaci stanov, ve kterých je změněn bod umožňující vyloučení člena za hrubé porušení stanov hlasování 3/5 členů předsednictva. Strana Práv Občanů ZEMANOVCI prožívá politický restart.

"Proběhlé volby pro nás byly cennou lekcí, ale našim občanům dlužíme splnění ještě mnoha úkolů z našeho programu. Ihned po novém roce předáváme do Parlamentu Petici za zákon o prokázání původu příjmů a majetku, pod kterou jsme v létě získali více než 150 000 podpisů. Rozhodně nekončíme, občany v této težké době nepodvedeme" uvedl Zdeněk Štengl, předseda SPOZ.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama