Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2020 11:17:00

Strana Práv Občanů Zemanovci zásadně nesouhlasí se současnými „úpravami“ histori

Strana Práv Občanů Zemanovci zásadně nesouhlasí se současnými „úpravami“ histori

Prohlášení SPOZ k 75. výročí konce druhé světové války

 Strana Práv Občanů Zemanovci zásadně nesouhlasí se současnými „úpravami“ historie druhé světové války v souvislostí s událostmi posledních dnů v Praze. Týká se to jak odstraňování pomníků či instalování nových, ale také snižování podílu ruských vojsk na osvobozování naší země.

SPOZ si váží všech spojeneckých vojsk tehdejší protifašistické koalice, která se podílela na osvobozování tehdejšího Československa, stejně tak ctí všechny české oběti protifašistického odboje v době Protektorátu a v období Pražského povstání v květnových dnech roku 1945.

Nezapomínejme proto na všechny, zdůrazňujeme všechny hrdiny a oběti boje proti fašismu a nacismu v největším světovém konfliktu dvacátého století a to zvláště dnes, kdy si připomínáme 75. výročí konce tohoto temného období v dějinách lidstva.

Předsednictvo Strany Práv Občanů ZEMANOVCI

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama