Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.11.2013 20:43:51

Věříme, že slušní a moudří lidé nepodlehnou vábení vulgarit, osočování a špíny

Věříme, že slušní a moudří lidé nepodlehnou vábení vulgarit, osočování a špíny

Vlivem událostí posledních dnů čelí Strana Práv Občanů ZEMANOVCI neustálým útokům ze strany svých bývalých či dezorientovaných členů, notně podporovaných médii.

Nebudeme používat vulgární slovník a negativismus, který prezentují naši bývalí kolegové. Je mezi námi principiální rozdíl v názoru, jakým způsobem realizovat politický program a jak dělat politiku.

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI v létě 2013 zorganizovala petici za zákon o prokázání původu příjmů a majetku, pod kterou získala více než 150 000 podpisů. Tato petice je naším závazkem vůči občanům, jsme připraveni ji předat petičnímu výboru Poslanecké sněmovny a bojovat za přijetí tohoto zákona.

Jsme také připraveni bojovat o očištění našeho jména, dostát všem svým závazkům z parlamentních voleb a najít osobnosti, které se nevzdají po první prohrané bitvě. Budeme se ucházet o důvěru občanů ČR konkrétními činy a ne řečmi o tom, co by se mělo udělat. Bereme neúspěch jako očistný proces od těch, kteří přáli straně úspěch jen za cenu vlastního zviditelnění a výtahu k moci.

Věříme, že slušní a moudří lidé nepodlehnou tomuto vábení vulgarit, osočování a špíny, kterou se snaží jedinci, se kterými se SPOZ rozloučila, zviditelnit.

Negace totiž není program a plně souhlasíme s názorem, který včera zazněl na tzv. Platformě obrody, že by si tito účastníci měli založit své vlastní hnutí nebo politickou stranu. Jen takto, ve volbách a přímé konfrontaci politických programů mohou ukázat, nakolik umějí skutečně pracovat, ne jen pomlouvat a škodit.

Přejeme jim hodně úspěchů na jejich vlastní dráze.

Politická rada SPOZ

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama