Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2013 11:21:06

Vyjádření Předsednictva SPOZ našim členům a sympatizantům

Vyjádření Předsednictva SPOZ našim členům a sympatizantům

Těmito činy pošlapávají práci, kterou jste společně s námi dlouhá léta dělali. Právě Vy jste těmi, kteří vydrželi v dobách nelehkých, kdy nám každý předpovídal rychlý zánik.

Nedali jste se a především díky Vám je dnes Miloš Zeman prezidentem a preference SPOZ dlouhodobě nad 5 procenty. Nenechejme náš úspěch pošlapat těmi, kteří umí jen škodit. Sami víte, že když budujete něco od nuly, přidají se jen ti silní. Když chcete bořit a škodit, máte na své straně spoustu těch, kteří nic jiného nedokázali a přesně v duchu „když nemám já, nebudeš mít ani ty“ začali škodit naší straně. Semkněme se v těchto nelehkých dobách a ukažme, že jsme Zemanovci. Ti Zemanovci, kteří dokázali z Miloše Zemana udělat kandidáta s celorepublikovou podporou a nehleděli přitom na čas ani vlastní prostředky.

Veškeré kroky, které Předsednictvo SPOZ učinilo, byly zcela v souladu se stanovami.

Na další straně je přesné vyspecifikování kroků, které Předsednictvo SPOZ učinilo.
Pevně věříme, že jste s námi a potřebujeme, abyste to projevili i navenek. Naši stranu si nesmíme nechat rozbíjet.

Jsme silná strana, která toho má mnoho za sebou a mnoho ji toho ještě čeká.
Musíme držet pospolu, jen tak zůstaneme silní a jednotní.

Děkujeme za Vaši podporu.

Za Předsednictvo SPOZ:

Zdeněk Štengl
Martin Nejedlý
Vladimír Kruliš
Radek Augustin
Martin Schubert
Marian Keremidský
Petr Souček
Stanislava Tůmová
Vratislav Mynář
František Pohanka
Jaroslav Masopust
Luboš Smrčka
Miroslav Matějka
Josef Kvasnička
Bohumil Trávník

 Vzhledem k množícím se účelovým útokům na SPOZ nám dovolte, abychom Vás informovali a k celé záležitosti zaujali stanovisko, opírající se jednak o schválená Usnesení Ústředního orgánu SPOZ a také o platné a účinné Stanovy SPOZ.

V souvislosti s mimořádnou situací, kdy byly, panem prezidentem ČR, vypsány předčasné volby do PS PČR přistoupilo Předsednictvo SPOZ, jako Ústřední orgán SPOZ, řídící SPOZ mezi Sjezdy SPOZ, k celé mimořádné situaci následovně:

Na svém 42. zasedání konaném dne 29.8.2013 přijalo Předsednictvo SPOZ Usnesení ohledně svolání mimořádných krajských výborů jednotlivých krajských organizací SPOZ, které sestaví kandidátní listiny pro volby do PS PČR (UP SPOZ/2013/8/29/9), dále přijalo Usnesení ohledně sestavení konečné podoby kandidátních listin do PS PČR předsedy KO a Ústředním orgánem SPOZ, Politickou radou SPOZ (§5, odst. 1, písm. c) Stanov SPOZ)) (UP SPOZ/2013/8/29/10) a  přijalo také Usnesení ohledně určení volebních zmocněnců předsedy KO a Politickou radou SPOZ (UP SPOZ/2013/8/29/11).

UP SPOZ/2013/8/29/9 bylo přijato všemi účastníky Předsednictva SPOZ: (15,0,0)

UP SPOZ/2013/8/29/10 bylo přijato všemi účastníky Předsednictva SPOZ: (15,0,0)

UP SPOZ/2013/8/29/11 bylo přijato všemi účastníky Předsednictva SPOZ: (15,0,0)

Na dalším 43. zasedání Předsednictva SPOZ, konaném dne 12.9.2013 byla tato tři Usnesení Předsednictva SPOZ (viz výše) naplněna a realizována (vše v souladu s platnými a účinnými Stanovami SPOZ, dle §3, odst. 6, písm. c), dle §3, odst. 6, písm. d), dle §3, odst. 6, písm. e), dle §3, odst. 6, písm. g), dle §5, odst. 1, písm. b), dle §5, odst. 1, písm. c), dle §5, odst. 4, písm. a), dle §5, odst. 4, písm. d), dle §5, odst. 5, písm. a), dle §5, odst. 5, písm. d), dle §6, odst. 2, písm. a), dle §6, odst. 2, písm. b), dle §6, odst. 2, písm. c) a dle §6, odst. 2, písm. d)).

Všechna zasedání Předsednictva SPOZ jsou tak plně v souladu s platnými a účinnými Stanovami SPOZ.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama