Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2013 11:13:58

Za SPOZ kandidují skutečné osobnosti a odborníci

Za SPOZ kandidují skutečné osobnosti a odborníci

Zemanovci informovali o výsledku petice a představili lídry kandidátek ve všech krajích.

Vedení Strany Práv Občanů ZEMANOVCI informovalo o výsledku petiční akce za zákon o prokázání původu příjmů a majetku a představila kandidáty, kteří stranu v krajích povedou do voleb.

S petiční akcí začala strana 1.7. ve Zlíně a týmy dobrovolníků objely celou republiku a navštívily všechna krajská a okresní města. „Děkuji všem lidem, kteří petici podepsali, naši členové a dobrovolníci procestovali doslova celou republiku. 153 971 podpisů už je číslo, které nelze ignorovat. Věříme, že zákon pro slušné občany, kterým už došla trpělivost s lidmi, u nichž držený majetek propastně převyšuje možnosti jejich legálního příjmu, je velmi potřebný. Uděláme vše pro jeho uzákonění“ řekl v úvodu tiskové konference místopředseda Zemanovců Vladimír Kruliš.

Vedení strany také představilo lídry kandidátek ve všech krajích pro nadcházející volby do Poslanecké sněmovny.

„Jsem velmi rád, že se nám podařilo na kandidatuře domluvit s lidmi, které pokládám za skutečné osobnosti a odborníky. S lidmi, kteří pro tuto zemi již mnoho dobrého udělali a pevně věřím, že ještě udělají“ sdělil Vratislav Mynář, lídr kandidátky ve Zlínském kraji.

Mezi kandidáty je i 5 ministrů Rusnokovy vlády. Současný ministr dopravy Zdeněk Žák bude lídrem v Praze, ministr zemědělství Miroslav Toman povede kandidátku Zemanovců v Ústeckém kraji. František Lukl, ministr pro místní rozvoj, bude kandidovat jako jednička v kraji Jihomoravském.

Martin Pecina, který řídí ministerstvo vnitra, bude lídrem v Moravskoslezském kraji.  Ministr práce a sociálních věcí František Koníček bude jako dvojka na kandidátce Středočeského kraje, lídrem bude lékař, specialista na transplantace, profesor Miloš Adamec.

Jedničkou ve Zlínském kraji bude Vratislav Mynář, vedoucí Kanceláře prezidenta republiky, v Olomouckém kraji povede kandidátku Radek Augustin, vedoucí Úřadu vlády České republiky. V Jihočeském kraji bude lídrem bývalý ministr životního prostředí Miloš Kužvart, v Karlovarském kraji právník Josef Kvasnička a v Plzeňském kraji Jaroslav Seemann, který je předsedou odborové organizace Škoda Power.

Lídrem Pardubického kraje bude předseda Zemanovců Zdeněk Štengl, prvním na kandidátce Královéhradeckého kraje pak zpěvák Daniel Hůlka. V Libereckém kraji povede Zemanovce do voleb Jan Nezmar, sportovní ředitel FC Slovan Liberec. Na Vysočině bude jedničkou známá česká ekonomka Ilona Švihlíková.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama