Strana nezávislosti České republiky

Celostátní politická strana
  • SNČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.12.2018 18:38:10

Rodina a kořeny

Rodina a kořeny

Vrátili jsme se ke kořenům a rodina je konečně zase základ

Přeneste se na chvíli do budoucnosti. S námi budete moci jednou říkat o rodině toto:

Dalo nám to hodně práce. Nakonec jsme se ale ubránili roky trvajícímu obrovskému tlaku aktivistů. Už žádné falešné výklady a popření a ohýbání hodnot, osvědčených přirozeným vývojem společnosti a její historií. Máma, táta, děti. To je rodina.

Spokojená rodina je naprostým základem všeho. Společný rodinný život v klidu a pohodě domova pomáhá řešit a překlenout všechny problémy – v práci, ve škole, při nemoci. Je základem úspěchů a pomoci při neúspěších. Představuje sílu, která dává dohromady další skupiny lidí a jejich společný stát.

Stát nezasahuje do rodinného života lidí a neřídí ho. Jeho úlohou je být nablízku s pomocí, když vše ostatní selže. Podporujeme rodiny a děláme vše, co umíme, aby se stát nepletl do jejich života a práce. Stát patří lidem, ne lidé státu.

Vyberte si ze seznamu dalších kapitol naší Vize pro Českou republiku:


Navštivte a lajkněte si také naši stránku na Facebooku, ať Vám nic neuteče.

František Matějka

předseda Strany nezávislosti České republiky












Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama