ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.06.2022 22:21:00

Davis: Solidární společnost je výhodná pro všechny

Davis: Solidární společnost je výhodná pro všechny

Projev spolupředsedkyně Strany zelených při zahájení kampaně do Zastupitelstva hlavního města Prahy, zveřejněný na facebookovém profilu

 Solidární společnost je výhodná pro všechny skupiny obyvatel, protože spojuje a myslí na všechny, a to se týká i životního prostředí, ve kterém žijeme. Bez ohledu na to, zda žijeme v centru města, na sídlišti, ve vilové čtvrti nebo v okrajové části – všichni potřebujeme mít pocit, že žijeme v bezpečném a zdravém prostředí, jehož neoddělitelnou součástí je příroda.

Pražané budou v nadcházejících letech více než kdy jindy potřebovat politiku, která významně zpomalí pomyslné rozevírající se nůžky stoupajících životních nákladů, způsobené současnou ekonomickou situací v ČR, v Evropě i ve světě. Budou k tomu potřebovat garanci základních služeb a příznivého prostředí, ve kterém tráví svůj každodenní život. Prioritami Zelených v této spolupráci jsou samozřejmě podpora městské zeleně a další modrozelené infrastruktury, která zpříjemňuje městské prostředí a působí jako adaptační opatření proti změně klimatu nebo rozšíření infrastruktury pro pěší a cyklisty, které přispívá k bezpečnosti dopravy.

Pražská kandidátka Zelených a Sociální demokracie v čele s Annou Šabatovou je šancí, že Praha půjde ve šlépějích západních měst jako je Amsterdam, Oslo nebo Berlín, kde Zelení a Sociální demokraté dlouhodobě spolupracují a vládnou. Já osobně přeji Anně Šabatové a obecně této spolupráci v Praze hodně úspěchu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama