Svoboda a přímá demokracie (SPD)

  • SPD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.05.2018 21:29:00

Jsme pozitivní hnutí, plné sil a elánu

Jsme pozitivní hnutí, plné sil a elánu

Oznámení na facebookovém profilu o růstu členské základny

 Dovolte nám oznámit radostnou zprávu, že jsme tento měsíc překonali další hranici a je nás v SPD v tomto okamžiku již přes 12 tisíc, konkrétně 12 331 lidí, což znamená, že jsme jednou z největších politických stran a hnutí v ČR! A podle nejnovějších informací budeme v letošních říjnových komunálních volbách kandidovat v rekordních 278 městech a obcích po celé republice, včetně všech krajských a okresních měst, a bude za nás kandidovat celkem kolem deseti tisíc členů a podporovatelů SPD.

To jsou velká čísla a máme z nich opravdu radost. Děkujeme všem za podporu a pojďme udělat maximum pro náš úspěch, abychom mohli co nejsilněji prosazovat náš politický program - více peněz pro slušné a řádné občany, bezpečnost a spravedlnost.

Jsme pozitivní hnutí plné sil a elánu. Hnutí SPD, jeho vedení, poslanecký klub i naše struktury jsou pevné. Hájíme základní zájmy naší země a našeho národa.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama