ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2023 10:21:00

Hladík je evropskému projektu naprosto oddaný

Hladík je evropskému projektu naprosto oddaný

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jmenování Petra Hladíka ministrem životního prostředí

 Náš předseda má o Green Dealu naprosto jasno! Nový ministr životního prostředí Hladík je evropskému projektu naprosto oddaný. Navíc uklidňuje, že nejtvrdší dopady pocítí až mladší lidé. V tom má pan ministr pravdu. Nové ekologické normy na prodej aut, stavbu rodinných domů nebo výrobu potravin skutečně pocítí hlavně současná mladá generace.

Jako Svobodní vnímáme téma Green Dealu vážně. Proto nabízíme politiku, která do Evropy vrátí svobodu trhu a podnikání. Jsme přesvědčeni, že regulace přírodě neprospějí, zato s jistotou uškodí naší ekonomice a prosperitě. O to více, když Čína, Indie a další země Green Deal nemají.

Ekologie má důležitější témata než emise, kterých Evropa vygeneruje zhruba pětinu. Českou republiku a Evropu trápí sucho, úbytek podzemních vod a odlesňování. Evropský ekologický balíček se však nejdůležitějším problémům věnuje pouze okrajově. Proto je třeba, aby byl hlas rozumu v Evropě slyšet.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama