ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2020 21:43:00

Jak by mohla být Evropská unie skutečně prospěšná

Jak by mohla být Evropská unie skutečně prospěšná

Reakce na facebookovém profilu na projev předsedkyně Evropské komise Ursuly von Leyenové

 Odmítáme navyšování rozpočtu EU skrze nové daně, povolenky nebo zvýšené příspěvky členských států.

V reakci na dnešní řeč Ursuly von der Leyenové předkládáme konstruktivní návrh, aby mohla být EU skutečně prospěšná pro ekonomiku postiženou koronavirem, a nejen pro utužení své moci.

Proto Svobodní navrhují tato tři mimořádná opatření:

1) Doporučujeme EU odpustit státům na dva roky účastnický poplatek a zároveň si adekvátně o 2/7 snížit svůj sedmiletý rozpočet. Jednotlivé státy budou umět lépe než Unie využít takto ušetřené finanční prostředky.

2) Doporučujeme EU zrušit, nebo přinejmenším o 2 roky odložit, realizaci drahé doktríny zvané Green New Deal založené na předpokladu člověkem způsobeného globálního oteplování skrze skleníkové plyny, zejména CO2.

3) Doporučujeme EU zrušit regulace, které státy na její popud musely dříve zavést a které omezují firmy i jednotlivce v jejich možnosti volby či zdražují energie nebo výrobky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama