ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2023 17:33:00

Pojďme zeštíhlit stát ještě dnes

Pojďme zeštíhlit stát ještě dnes

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k možným úsporám státu

Česká republika potřebuje Svobodné! Nižší daně. Méně papírování. Svobodnější zemi. Problémy ČR jsou už více než rok stále podobné. Zvyšující se inflace, bobtnající státní úřady a zadlužený rozpočet. Jsme uprostřed zdaleka nekončící ekonomické krize. Z té se musíme dostat sami. A tou nejlepší cestou je cesta štíhlého státu.

Co to znamená? Že v krizi nebudeme rozdávat peníze, ale omezíme zbytečné výdaje. Těmi jsou například zbytečné úřady, na které vláda dlouhodobě upozorňuje, ale nenachází odvahu je zrušit.

Štíhlý stát by podle Svobodných neměl zvyšovat daně. Naopak by měl daně snižovat. Díky rostoucím cenám se totiž zvyšuje také částka, kterou stát na daních vybere. Více peněz v peněženkách lidí pomůže nastartovat ekonomiku lépe než jakákoliv dotace na světě.

Psát by se dalo dlouho. Co ale takhle začít makat? Přidejte se mezi Svobodné! Jsme moderní pravicová strana. Vidíme v dnešní době obrovskou příležitost, jak prosadit naše myšlenky! Pomozte nám s tím také! V každém kraji máme fungující buňku. Máme stovky zastupitelů po celé republice a také zastoupení v Senátu Parlamentu ČR!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama