ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.06.2022 16:57:00

Pravidla v ČR mají určovat české zákony

Pravidla v ČR mají určovat české zákony

Komentář na facebookovém profilu k plánu francouzského prezidenta Macrona na zrušení práva veta

 Emanuel Macron po zvolení prezidentem začal sebevědomě bez zábran sdělovat své pravé úmysly, že mají jednotlivé státy přijít o právo veta i ve zbytku sfér v EU. Pár týdnů poté mu dali voliči celkem jasně najevo, že si něco takového nepřejí. Přesto se stále podobných nápadů musíme bát.

Proto raději změňme Ústavu, zrušme článek 10a, aby se nás nemusel týkat žádný jakkoliv přijatý euronesmysl. Více informací najdete v petici ZDE.

Svobodní totiž říkají, že se má rozhodovat blízko samotným problémům. Pravidla v ČR tedy mají určovat české zákony, přijímané v našem Parlamentu, nikoliv lidé jako Emanule Macron nebo třeba paní von der Leynová!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama