ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.03.2022 18:50:00

Řešení současné vlády jako by vymýšlela Jana Maláčová

Řešení současné vlády jako by vymýšlela Jana Maláčová

Komentář na facebookovém profilu k dalšímu růstu výdajů na sociální dávky

 Řešení současné vlády jako by vymýšlela Jana Maláčová. Větší sociální dávky pro více osob. Mnozí si tak dosud nevšimli, že už nám nevládne vláda s ČSSD na ministerstvu sociálních věcí, ale vláda v čele s ODS...
  • My navrhujeme jinou cestu! Pokud snížíme zdanění energií a pohonných hmot, promítne se to následně do cen zboží i služeb.
  • Tato cesta je daleko funkčnější, systémová a dlouhodobě udržitelná.
  • Pomáhá férově všem, tedy i těm, kteří ostatní zaměstnávají, takže pomáhá udržet českým podnikatelům pracovní místa.
  • A pomáhá i těm, kteří zrovna v tuto chvíli mají vyšší příjmy, což se však může kdykoliv změnit!

Přináší navíc možnost zeštíhlit státní aparát a ušetřit lidem čas, který musí strávit vyběháváním sociálních dávek na úřadech.

A co přesně navrhujeme v případě benzinu? Zrušit poplatek za přimíchávání biopaliv 109 Kč z plné nádrže, snížit spotřební daň na úroveň státu s nejnižší spotřební dani v EU a snížit DPH nejen z benzinu na 14 %.

PS: Díky těmto opatřením na první pohled snížíme příjem státní kasy. Díky tranzitní poloze naši země však nalákáme více zahraničních aut k tankování u nás a celkově očekáváme zvýšení množství natankovaných PHM o cca 500 milionu litru. Tedy i dodatečný výnos z daní přes 9 miliard Kč.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama