ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2021 7:33:00

Segregace je cesta do pekel

Segregace je cesta do pekel

Komentář na facebookovém profilu k návrhu plukovníka Chlíbka na rozlišování očkovaných a neočkovaných

 „Všichni lidé se rodí svobodní a sobě rovní v důstojnosti i právech,” říká všeobecná deklarace lidských práv. Česká republika se zavázala touto deklarací řídit. Pan Chlíbek by se jí však rád neřídil, a proto by neměl být poradcem žádného státního orgánu, natož budoucího ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09).

Svobodní říkají: „K očkování se mají lidé rozhodovat čistě ze zdravotních důvodů. Není v pořádku, pokud jej podstupují kvůli vyhnutí se státnímu útlaku. Dnes jsou již slova pana Chlíbka částečně naplněna, očkování už není zcela dobrovolné a stát rozlišuje. To musí skončit!”

Lukáš Pollert: "(Když budeme rozlišovat) A pokud je budeme následně segregovat. To je cesta do pekel a obávám se, že přijde násilí. Mnozí z neočko mají totiž imunitu dobrou po prodělané nemoci a vnímat je jako ohrožení je situace, kterou známe z minulosti například při rasových nepokojích. Je už všeobecně známé, že koronavirus vakcinací nevymýtíme a pokud je smrtnost 0,5% a u mladších se blíží nule, je plošná vakcinace zbytečná. Má smysl u starších a chronicky nemocných."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama