TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2020 16:31:00

Ne mým jménem! Distancujme se od postoje vlády k rezoluci Evropského parlamentu

Ne mým jménem! Distancujme se od postoje vlády k rezoluci Evropského parlamentu

Česká vláda se vymezila proti rezoluci Evropského parlamentu, která se ohrazuje vůči střetu zájmů premiéra Babiše. Mohlo by se zdát, že vláda jen tlumočí názor všech českých občanů. My k těmto občanům nepatříme.

 Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a první místopředseda TOP 09 Tomáš Czernin vyzývají všechny, kterým to není lhostejné, aby se ozvali se svým nesouhlasem s postojem vlády. Své jméno mohou připojit k prohlášení na tomto webu.

„Titulky, že se Česká republika ohradí proti rezoluci o střetu zájmů Andreje Babiše, nejsou pravdivé. Proti se vyslovila politická divize Agrofertu, jejíž jedinou erudicí je loajalita k šéfovi. Je tady velká část občanů, která s rezolucí souhlasí. Včetně mě,“ vysvětluje předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová.

TOP 09 bude na příští řádné schůzi Sněmovny v úterý 7. července požadovat, aby vládní odmítnutí rezoluce dolní komora projednala.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama