ThDr. Kateřina Klasnová

Praha 1 a střední Čechy
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.08.2013 10:17:53

Gazdík je parodie na mužství, VV termín voleb neposunuly

Gazdík je parodie na mužství, VV termín voleb neposunuly

Babišova MF Dnes v sobotním vydání píše, že hlasování o rozpuštění sněmovny se přesouvá z pátku 16.8. na úterý 20.8. kvůli VV. Protože se prý někteří poslanci našeho klubu začínají cukat.

I když jsem se zařekla, že se kvůli "apolitickým a objektivním" článkům v médiích nebudu rozčilovat, v tomto případě mi nedá, abych nereagovala. Článek se opírá o výrok šéfa klubu TOP 09 Gazdíka, který ho včera navíc celý den lživě opakoval v médiích. Přiznávám se, že jako šéfka klubu VV komunikuji korektně se všemi předsedy poslaneckých klubů s vyjímkou této parodie na mužství v područí Miroslava Kalouska. O přesunutí jednání o rozpuštění Poslanecké sněmovny jsem se dozvěděla až včera z médií.

Stalo se tak právě na žádost TOP 09 a to proto, že mají naopak problém s vlastními poslanci - totiž ČSSD, Topka a komunisti mají i bez jediného poslance VV potřebnou ústavní většinu k rozpuštění naší "ctihodné" komory. Za VV platí to, že naši poslanci budou hlasovat tak, jako jsme již jednou narozdíl od Topky hlasovali - budeme hlasovat pro rozpuštění poslanecké sněmovny. To jsem potvrdila svým podpisem pod svolání mimořádné schůze za celý klub. Pěkný víkend všem:-)

Kateřina Klasnová

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama