ThDr. Kateřina Klasnová

Praha 1 a střední Čechy
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2013 12:45:16 - Honzík

Věci veřejné a prezidentské volby

Paní Klasnová, napsala jste, že by jste nerada viděla ve funkci Prezidenta České republiky pana kníže Švancerbeka, ale co jste proto udělala, aby Věci veřejné mohli sami nasadit svého kandidáta. Prozatím jste se sami rozpadli, repektivě od vás odešla skoro polovina poslanů a založili si svoji stranu LIDEM.
I když tito poslanci nezískali svůj mandát za tuto stranu v posledních parlamentních volbách, ale za stranu VV, jsou ve vládě a rozhodují o nás.
Začal bych reorganizací strany Věci Veřejné a také bych začal více se snažit, aby poslanecký mandát byl daný straně, která ho získala, pokud daný poslanec nezískal tento mandát preferenčními hlasy. Na toto by mohli slyšet všechny politické strany s vyjímkou LIDEM K.P.
Další bodem veřejného vystupování by mělo být platové ohodnocení poslanců - mělo by být v poměru průměrného platu, a dolů za neúčast na zasedání
Dalším bodem by mělo být sjednocení ministertev a úspora na vládní úrovni a úrovni Parlamentu ČR.
Jak se nto sama díváte, když nezaměstnanost stoupá, lidé jsou bez práce a poslanci si přidávají
Děkuji Ing. Jan Jelínek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.