Tomáš Franěk

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2019 4:30:47

Proč jdu do voleb? Tomáš Franěk kandiduje za SPR-RSČ Miroslava Sládka

Proč jdu do voleb? Tomáš Franěk kandiduje za SPR-RSČ Miroslava Sládka

Jsem Čech a jsem na to hrdý, narodil jsem se v Československu a i když se budu opakovat, jsem na to hrdý, neměnil bych! Jsem především občan, člověk jako Vy!

 
  • Proč jste se rozhodl kandidovat?

    No, tak koukám, že na to jsem částečně odpověděl výše. Možná doplním o citát: Jen jediná věc je nutná pro triumf zla, aby dobří lidé nic nedělali! K citátu nutno říci, že pokud dobří lidé nepůjdou k volbám, zlo zaboduje!
  • Jakému hlavnímu tématu se chcete v EP věnovat?

    V případě Sdružení pro republiku – Republikánské strany Československa Miroslava Sládka je tato otázka zbytečná, jelikož všichni víme, že jedna z našich priorit je bezpečnost občanů! A ta bohužel v EU značně pokulhává. Já osobně jezdím na západ i na východ a dnes už musím říci, že na východě, konkrétně tedy na Ukrajině, se cítím bezpečněji než v některých částech Francie, Honlandska a Německa. O Belgii ani nemluvě! A co je víc než život?
  • Čím byla EU prospěšná lidem ve Vašem městě/obci?

    Co prosím? Čím byla EU prospěšná? Vážený autore otázky, dejte mi každý měsíc tisíc korun z Vaší výplaty za členství v jakémsi multikulti klubu a já Vám po roce přidám peníze na jízdní kolo. Ale bude to kolo, které Vám bude určeno a je fuk, že bude předražené a Vy žádné kolo nepotřebujete! Takže tedy projekty, které EU spolufinancuje tak jako tak z našich peněz prospěchem nejsou.
  • Co jsou nejčastější fámy o EU, se kterými se setkáváte?

    Nejčastější fáma kolující o EU je tvrzení, že bez EU by jsme nepřežili. Toto je jednoznačně nesmysl, jelikož je potřeba připomenout, že volny vývoz (a dovoz) zboží do (a z) EU lze zajistit jinak, než členstvím v EU. Mám na mysli účast na Evropském Hospodářském prostoru zajištěný členstvím v Evropském sdružení volného obchodu nebo jinou navazující smlouvou.
  • Co je Vaše odpověď lidem, kteří nevidí důvod jít volit?

    Jděte volit, vaši nepřátelé volit půjdou a Vaše mlčení jim je vhod! Nezajímá Vás EU? Pak právě proto přijďte k volbám a volte 11, volte Sdružení pro republiku – Republikánskou stranu Československa Miroslava Sládka! Protože... opět zde platí citát uvedený nahoře u první odpovědi...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama