Tomáš Jarolím

Všude samý názor a intelekt. Chtělo by to moudrost a odvahu
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2016 12:28:57

POLICIE OHROŽUJE ČSSD

POLICIE OHROŽUJE ČSSD

Myslel si snad někdo, že si ČSSD za všechny ty roky, kdy byla u vlády, nesmočila?

 

To co se děje, není nic nového. Je to stejný postup kmotrů a zlodějů s jejich politickou garniturou, jako před několika lety. Nelze si nevšimnout jednotného šiku ČSSD, ODS, TOP09 a „staré gardy", která je spojena s lety kradením a rozkrádáním společného majetku. I za vlád ČSSD. Myslel si snad někdo, že si ČSSD za všechny ty roky, kdy byla u vlády, nesmočila? Rád bych připomněl třeba zakázky za více než 70 milionů na podivný průzkum veřejného mínění na MMR, i z dob, kdy tam vládla ČSSD. Tohle je stejné jednotné spojení a šik proti komukoliv, kdo by ohrozil jejich postavení a vytáhl jejich minulost. Tady se za ruku bere Ivan Langer a jeho kauzy spolu s Kalouskem a jeho miliardovou minulostí, kmotři z ODS i z ČSSD, regionální i republikoví.  ČSSD svůj boj za „svou“ policii vede přece i za ně. Tahle metoda soustředění všech korupčně politických kauz pod jedno křídlo, se osvědčila už Langerovi a snaha to změnit stála život Věci veřejné. Tam se spojili stejní lumpové za stejným cílem. A ihned po zrušení tohoto nařízení spadla klec za Rathem z ČSSD. A další kauzy za krajskou garniturou ČSSD, třeba v Ústeckém kraji a rozkrádáním dotací. Stalo by se to pod centrálním dohledem ministra a policejního prezidenta? NE!

Mimochodem, možná by stálo zato vzpomenout také, jak se ministr Chovanec zachoval par dní po volbách. Jidáš by se stydět nemusel, ale třicet stříbrných mělo formát ministra vnitra. Ono to ukazuje na charakter, a pokud člověk sleduje jeho vyjádření o panu Šlachtovi, pak tam prostě něco dře. A jeho argument, že s ním pan Šlachta nemluvil, považuji spíše za argument, že si s ním v téhle hře už nechtěl zadat. Pamatuji si osobně pana Chovance, jak velice často navštěvoval ministerstvo dopravy v době, kdy zastupoval kraj a vnímal jsem jak umí vytvořit ten „správný“ tlak na své zájmy.

A aktivity ANO a ministra Babiše? Ty bohužel považuji za takový malý polibek smrti panu Šlachtovi a jeho kolegům a státním zástupcům. Na druhou stranu chápu, že jejich politická hysterie je prostě jen důsledek překvapivému útoku a nemožnosti postupovat jinak a podle norem a pravidel. To mimochodem přece stále požaduje pan Bělobrádek, postupovat podle pravidel . A dělá tak špinavou práci za ČSSD, jako nespokojený koaliční partner. Přidejte si do té hry Českou televizi a jejich napojení na tyto partaje a je tu dobrý "buldozer" společenského mínění. Možná by bylo dobré nezapomenout, kde bylo hnízdo pana Kalouska a jeho kolegů, kteří pustili státnímu rozpočtu žilou a to co se děje je eminentně právě v jejich zájmu – viz vyšetřování povolení Internetového sázení atd. A chlapci z jednoho hnízda, tedy Bělobrádek a Kalousek, mají vždy téma k hovoru a tendenci se dohodnout.

Myslel jsem, že to co jsem dělal před pár lety, tedy boj prosti korupci, dnes bude profesionálně a legálně dělat policie a státní zastupitelství. A taky se tak chvilku dělo.  S tím, co se děje dnes, tomu už nevěřím a obávám se, že budu muset svou energii znovu věnovat boji s větrnými mlýny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama