Tomáš Jarolím

Všude samý názor a intelekt. Chtělo by to moudrost a odvahu
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2015 15:17:23 - grunlich

Islámský extrémismus

Že Islámský extrémismus vyvolává otázky, není novinkou. Kdo je ale zodpoví? Já si myslím, že jde o tak vážný problém, že se do jeho řešení nikomu moc nechce. Souhlasíte? Anebo máte návrh vlastního řešení?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.01.2015 13:15:16 - Tomáš Jarolím
 Že jde o vážný problém o tom není sporu. Nemyslím si, že se do toho nikomu nehce. Myslím, že nikdo nezná okamžité a razantní řešení a to je důsledek toho, že to dlouho nikdo nebral vakžně. Teď se aktivita přesune na druhou stranu vah a tedy bude kdejaký chytrák plný strachu a ega přinášet totální a konečná řešení. To nikdy nevede k ničemu dobrému. Dnes mluví každý o Islámu a tedy o viře a to v národě, kde je každý druhý ateista. To bude plodit jen a jen další nedorozumění. Alespoň u nás. Já osobně bych hledal řešení tam, kde je největší a také u zdroje. To se dotýká oněch dotazů, na které je třeba hledat odpovědí. Kde je to nejhorší, kdo se na tom nejvíce podílí, kde berou zbraně a finance, kde jídlo a podporu, kdo je podporuje byť jen nečinností. Mnoho z těch odpovědí vede za hranice našeho státu a Evropy.