Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2020 8:18:21

‪Lež o Evropské unii a Německu má krátké nohy.

‪Lež o Evropské unii a Německu má krátké nohy.

Fakta a čísla mluví jasně. Nevěřte fake news. Ověřujte si fakta. Žádný materiál pro Českou republiku Němci neukradli a EU rozhodně v Itálii pomáhá více jak kdokoliv jiný.

Také jste slyšeli lež o tom, že Německo zadrželo zdravotnický materiál pro ČR? Tehdy jsem to ověřoval na ambasádě i MZV, které uvedli, že je to nesmysl, přestože paní hejtmanka tvrdila opak. Německý velvyslanec ji už 10 dní žádá o omluvu za tuto lež...neúspěšně. Tak třeba se nám podaří sdílením dosáhnout omluvy.

‪Také jste slyšeli o tom, jak Rusko, Kuba a Čína v Itálii pomáhají a EU selhala? Fakta ukazují opak:‬

Nejvíce peněz, masek, zdravotnického materiálu i lékařů je ze států EU, které navíc už rozvezli desítky těžce nemocných pacientů do volných nemocnic v Německu, Lucembursku, Francie nebo s EU spolupracujícím Švýcarsku.

Věděli jste například, že Francie a Německo na rozdíl od Číny zdarma dodali Itálii vysoce kvalitní masky ve větším počtu, než si italská vláda v Číně koupila?

Nebo věděli jste, že sousední Rakousko, které je menší jak Česká republika, dodala díky intervenci kancléře Sebastiana Kurze do Itálie zdarma 1,6 milionů ochraných masek?


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama