Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2019 11:34:23 - qwer

Brexit

I když se lhůta pro Brexit prodlouží, k čemu to bude, když teď měla Británie dost času něco vyjednat a nevyjednala nic? A změní nějak EU podmínky pro vystoupení? Takhle je to totiž docela zmatek.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2019 15:10:03 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,ano, máte pravdu, je v tom teď opravdu veliký zmatek. Situace je nyní taková. že stále nikdo neví, jak brexit nakonec dopadne. Podmínky se nyní změní prakticky jen v tom, že byla stanovena dvě možná data odkladu -  22. května v případě, že projde napotřetí dohoda o brexitu, což ale podle mě není příliš pravděpodobné, nebo 12. dubna, kdy bylo stanoveno mezní datum toho, zda se Británie zúčastní květnových voleb do EP.  Považuji za naprosto tristní, že Britové nebyli ani po necelých třech letech od referenda schopní dohodnout se na tom, co vlastně chtějí a nemyslím si, že odklad by mohl nějak významně pomoci.S pozdravem a přáním hezkého dneTomáš Zdechovský