Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2020 19:58:00

Hamáček pokračuje ve zneužívání ministerstva vnitra pro osobní účely

Hamáček pokračuje ve zneužívání ministerstva vnitra pro osobní účely

Komentář na facebookovém profilu ke zprávě o projevech extremismu za rok 2019 Ministerstva vnitra

Ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček pokračuje ve zneužívání ministerstva vnitra pro osobní účely a označil hnutí SPD ve zprávě ministerstva vnitra za “hlavního šiřitele nenávisti” kvůli našim nesouhlasným postojům ohledně nelegální migrace, islamizace a politiky EU. Tato nesmyslná zpráva je pouze pokračováním zneužívání ministerstva vnitra ministrem Janem Hamáčkem z ČSSD k politickému boji vůči politickým oponentům, jelikož ČSSD zoufale klesají preference. Po jarním pokusu o stíhání poslankyně SPD Karly Maříkové za pravdivé postoje odsuzující nelegální migraci a islamizaci, tak pokračují pokusy ministerstva vnitra pod vedením sluníčkářské ČSSD o kriminalizaci vlasteneců a lidí, kteří nesouhlasí s politikou Evropské unie, migrací, islamizací a politikou multikulturalismu. Hnuti SPD se ministrem vnitra Hamáčkem z ČSSD nenechá zastrašit a bude nadále prosazovat nas politicky program, kde je bezpečnost a slušný a pracující člověk na 1.miste!

Mimochodem, pane ministře Hamáčku, měl byste konečně přiznat veřejnosti i médiím, že se chystáte utéct z boje, zradit voliče ČSSD a domlouváte si již několik měsíců lukrativní trafiku - post velvyslance ČR v Kanadě, protože už ani vy sám jako předseda ČSSD vaší straně nevěříte, takže ji i voliče chcete hodit přes palubu, a zároveň sám zůstat u zlatého korýtka.

Připomeňme si některé výroky Jana Hamáčka: „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti,“ řekl o islámu. A dále dodal: „Islamofobie je odpudivá a nebezpečná stejně jako rasismus a antisemitismus a měla by být potlačována všemi zákonnými nástroji. Islám je pro lidstvo důležitý.”

Co k tomu dodat? Není divu, když má ČSSD ve svém dlouhodobém (základním) programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též ve svém programu zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád. Prosazují tedy konec svobody a suverenity České republiky. „Příchod imigrantů může posilovat aktivní složku populace, a zmírňovat tak očekávané negativní důsledky populačního vývoje,“ tvrdí ČSSD ve svém zásadním programovém dokumentu.

„Multikulturní integrace je jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku a zásady OSN o harmonickém vztahu mezi příslušníky různých kultur. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury, a tím i života vůbec,“ říká sociální demokracie ve svém zásadním programu.

Takže multikulturalismus, nový světový řád, imigrace, islám a nadvláda Evropské unie, toto vše je moderní tvář ČSSD.

Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A prosím SDÍLEJTE. Přeji hezký den

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama