Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.12.2018 22:42:00

Hnutí ANO nemá odborníky na dopravu

Hnutí ANO nemá odborníky na dopravu

Komentář na facebookovém profilu k situaci na dálnici D1

 Katastrofální situace na dálnicích je další a opakovanou ukázkou naprosté nekompetentnosti ministra dopravy Daniela Ťoka z ANO. Někteří lidé strávili v kolonách až 14 hodin! Předseda vlády Andrej Babiš se pořád chlubí, jak politici ANO makají, ale je vidět, že nemakají.

Došlo k evidentnímu podcenění včasného řešení situace před zimou. Ministr Ťok i investor, tedy Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD), by se měli veřejnosti přinejmenším za kolaps na dálnici D1 omluvit. A nejlépe by mělo vedení obou organizací odstoupit.

Hnutí SPD mělo vždy výhrady k práci současného ministra dopravy. Nezvládá svoje úkoly. Hnutí ANO nemá odborníky na dopravu. Vyzýváme ministerstvo dopravy v zájmu bezpečnosti a plynulosti dopravy k neodkladnému zavedení omezení předjíždění kamionové dopravy na dálnici D1 po dobu rekonstrukce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama