Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2020 20:41:00

Jak takový audit může být nestranný?

Jak takový audit může být nestranný?

Komentář na facebookovém profilu k plánované genderové studii.

Máme tady černé na bílém, že Babišova vláda podporuje zvrácenou genderovou ideologii. Úřad vlády si sjednal genderový audit, který má prověřit rovné podmínky mezi muži a ženami. Tento audit má provádět politická genderistická neziskovka Gender Studies, která prosazuje ideologii genderu. Jak takový audit může být nestranný? Gender Studies si klade například za úkol „odstraňování genderových stereotypů ve společnosti, odstranění genderových stereotypů ve výchově a vzdělávání či zavedení genderově citlivé výchovy a vzdělávání dětí a mládeže“.

Šílená neomarxistická genderová ideologie tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt (a je libovolně volitelné a měnitelné), nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku, aby snad kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu. Nemyslíte? A nyní genderisté dokonce tvrdí, že existuje 100 pohlavních identit… A proč ne rovnou 1000? A proč ne 10 000? 

Jistě je správné, aby ženy i muži dostávali spravedlivou stejnou odměnu, pokud vykonávají stejnou práci. Ale od kontroly dodržování zákonů tu mají být státní orgány. Nevím, proč mají takovou kontrolu vykonávat ideologické politické neziskovky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama